ALLE TROEVEN VAN EEN MODERN VAKANTIEPARK

Op wandelafstand van het strand, de dijk en de levendige winkelstraten: de vakantieparken van Seapromotion vind je op een topligging aan de Belgische kust. Met Bredene, Wenduine en Knokke-Heist heb je keuze uit 3 geliefde badsteden. Elk met hun eigen charme en mogelijkheden.

De troeven van onze vakantieparken in Bredene, Wenduine en Knokke-Heist

 • ACTIVITEITEN VOOR KINDEREN: 
  Speelpleinen, sportvelden en in sommige parken zelfs springkussens: de (klein)kinderen vervelen zich geen moment. Ze hebben er op 1, 2, 3 een heleboel vriendjes gemaakt en keren telkens graag terug naar hun vakantiehuis.

 • GEMAKKELIJK PARKEREN: 
  Je perceel is voorzien van een parkeerplaats voor je eigen wagen. Bezoekers vinden dan weer eenvoudig parking op het vakantiepark. Zo verlies je geen tijd met het zoeken naar een parkeerplek en hou je je tijd maximaal vrij voor leuke dingen.

 • RUIM ZONNETERRAS: 
  Minstens 12m2 privaat terras om gezellig te zonnekloppen, al dan niet met een glaasje in de hand. Je zomerspullen buiten het seizoen veilig opbergen? Dat doe je in je praktische tuinhuis.

 • HET HELE JAAR DOOR: 
  Je vakantiepark is altijd toegankelijk en open. Winter of zomer. Dankzij de uitrusting met onder meer centrale verwarming blijft je seacottage ook tijdens de koudere periodes een aangename plek om te vertoeven.

 • DIGITAAL VOLLEDIG MEE: 
  Ook op digitaal vlak ben je graag op en top uitgerust tijdens je vakantie. Vanuit je vakantiewoning heb je een stabiele, draadloze internetverbinding. Met de beschikbare kabeltelevisie volg je bovendien eenvoudig het nieuws of je favoriete serie.

 • OPTIMALE VEILIGHEID: 
  Elk Seapromotion-perceel is veilig omheind. Dat is zowel voor jonge kinderen als voor je geliefde huisdieren een zekerheid. Buiten ravotten zonder zorgen dus.

Meer info over onze locaties ?

  Ik heb interesse in:
  ComfortLuxeExclusiefTwin