EEN HANDIG STAPPENPLAN

Van de kleur op je muren tot de technische mogelijkheden van je microgolf: net zoals bij het bouwen van je woning moet je voor je tweede verblijf heel wat keuzes maken. Geen zin in keuzestress? Goed nieuws: bij Seapromotion maak je de keuzes een per een, in een logische volgorde en met professioneel advies.

1. KIES JE VAKANTIEPARK

Alles begint bij de keuze van je favoriete locatie. Waarom? Simpel, Seapromotion bouwt elk type seacottage op elk van de 3 parken. De keuze van je badstad is meteen ook de keuze voor de stadssfeer en bepaalde voorzieningen. Terwijl het park in Bredene bijvoorbeeld een vrijetijdspad heeft, vind je in Knokke-Heist een kinderspeeltuin en in Wenduine heel wat sportterreinen bij je tweede verblijf.

Bredene surfclub
Vakantiehuis aan de Belgische kust, Farm - Bredene, Wenduine, Knokke-Heist

2. KIES JE TYPE

Van compact tot ruim en van basis tot luxe: met 4 types heeft Seapromotion de geschikte seacottage voor elke tweedeverblijver. Wil je weten wat elk model bijzonder maakt? Of ben je fan van de exacte cijfertjes? Klik door voor de beschrijvingen en technische fiches.

Benieuwd naar de verschillende types?

3. KIES JE EIGEN INVULLING

Enkel bij Seapromotion! Zoals het bij een nieuwbouwproject hoort, bepaal je zelf hoe je de ruimtes van je vakantiechalet ingevuld worden. Samen met Seapromotion overloop je de opties, zodat je de juiste keuzes maakt voor een geslaagd eindresultaat.

kies je eigen stijl

4. KIES JE EIGEN STIJL

Zoals het bij een nieuwbouwproject hoort, bepaal je zelf hoe de inrichting van je vakantiechalet eruitziet. Samen met Seapromotion overloop je de opties, zodat je de juiste keuzes maakt voor een geslaagd eindresultaat.

Zo kies je zelf volgens uw smaak de juiste

  • vloerkeuze
  • behang
  • gordijnen
  • keukenstijl en kleurenpallet
  • verlichting

5. GENIET VOLOP

Eens je seacottage klaar is, kan je meteen naar je nieuwe vakantiestek voor wat welverdiende rust. Tijdens elk seizoen, alleen of met het hele gezin. Geniet ervan!

genieten op de dijk

Meer info over onze werkwijze ?

    Ik heb interesse in:
    ComfortLuxeExclusiefTwin