Ons verhaal

Broers Pascal en Vincent Vandenbussche richtten Seapromotion op in 2007. Het idee kwam niet zomaar uit de lucht gevallen. In tegendeel. Ze bouwen op meer dan 50 jaar ervaring met campings en vakantiechalets. Door de verkoop van luxueuze ‘sea cottages’ zelf in handen te nemen, bieden ze een nog breder spectrum aan, op maat van hun klanten.


EEN STERK GROEIVERHAAL

De eerste wortels van Seapromotion liggen eind jaren 60. De vader en moeder van Vincent en Pascal openen hun eerste camping. De basisuitrusting – een ‘bedje van stro’ in de hooischuur van grootvader Kamiel – stelt de eerste kampeerders ruimschoots tevreden. Met de komst van de eerste tenttoeristen krijgt ook de bijhorende wei, vlakbij het strand van Bredene, een tweede leven. De boerderij wordt omgebouwd en er komt een sanitair blok. De weg naar professionele camping is ingezet.

In de jaren 80 zijn de zonen aan zet. Opgegroeid in deze omgeving nemen ze vol goesting en ambitie het roer van de familiale onderneming over. Met honger naar meer en beter. Ze breiden het vakantiepark stelselmatig uit en pakken het nog professioneler aan. Vanaf de jaren 2000 kopen ze gronden op andere locaties aan. Vandaag zijn er vier volwaardige vakantieparking in Bredene, Wenduine en Knokke-Heist.


OP ZOEK NAAR HET IDEALE TWEEDE VERBLIJF

Vanaf de beginjaren gaan Pascal en Vincent actief op zoek naar manieren om hun klanten maximale opties te bieden voor hun een betaalbare vakantie. Net daarom beginnen ze ook met de verkoop van mobiele chalets, onder de noemer Seapromotion. Grote, luxueuze vakantiechalets met modern comfort en verregaande keuzemogelijkheden. Inclusief tuinaanleg en een prachtige parkomgeving. Ze leveren de buitenverblijven kant-en-klaar op. Het enige wat de koper rest, is genieten.


JE UITVALSBASIS AAN DE NOORDZEE

De Belgische kust blijft tot de verbeelding spreken. En terecht. Ze combineert bruisende horeca, toeristische trekpleisters en natuurlijke schoonheid. Met een seacottage heb je een geschikte thuisbasis om op ontdekkingstocht te trekken, naar de Noordzee of naar charmante steden als Brugge.

meer info over onze manier van werken ?

    Ik heb interesse in:
    ComfortLuxeExclusiefTwin